Featured Video Play Icon

La mítica Sea Otter Classic de Califòrnia ha decidit creuar l’atlàntic i aterrar per primera vegada a Europa. Fa 25 anys que aquest festival atrau l’atenció de ciclistes d’arreu del món que ara fixaran la seva atenció a Girona, la seu del Sea Otter Europe que se celebrarà entre el 2 i el 4 de juny.

El 2017 és l’any del cicloturisme a Girona i la Costa Brava. Una declaració impulsada des del Patronat de Turisme Costa Brava i Pirineu de Girona que ha trobat en la Sea Otter Europe la millor aliada possible. Aquesta cita desembarca per primera vegada a Europa per expandir l’èxit consolidat de Laguna Seca en un territori que ja acull des de fa anys algunes de les grans estrelles del ciclisme mundial. El festival dedicat al ciclisme comptarà amb múltiples vessants que van des de la competició fins a l’exposició de productes i marques del sector.

Llegiu l’article sencer ací.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]