L’ex-president de l’ANC Jordi Sànchez ha sortit aquesta tarda de la presó dels Lledoners amb un permís de l’article 100.2 del reglament penitenciari per fer voluntariat a la Fundació Canpedró. D’aquesta manera, Sànchez comença a exercir el règim penitenciari acordat per la junta de tractament dels Lledoners, que va atorgar-li un permís de tres dies setmanals.

D’altra banda, la jutgessa de vigilància penitenciària ha autoritzat un permís de tres dies a Sànchez tot i l’oposició de fiscalia. En la seva interlocutòria, constata que l’ex-president de l’ANC és conscient que hauria d’haver actuat d’una altra forma durant la tardor del 2017.

La jutgessa té pendent resoldre el recurs de la fiscalia contra l’aplicació del 100.2 a Sànchez, així com als altres presos polítics que ja han obtingut permisos per a treballar, fer voluntariats o cuidar de persones grans.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb