La candidatura Junts pel Sí anuncia la incorporació a la llista per a Barcelona de l’escriptor i sociòleg Salvador Cardús, l’economista Clara Ponsatí i la docent Elisenda Paluzie.

Salvador Cardús, sociòleg, escriptor i periodista, també és doctor en Ciències Econòmiques i professor titular de Sociologia. Des del març del 2013 és membre del Consell Assessor de la Transició Nacional del govern de la Generalitat de Catalunya i en el decurs de la seva trajectòria professional ha participat en jornades i conferències relacionades amb el terreny de l’anàlisi del nacionalisme.

Clara Ponsatí, llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i doctorada per la Universitat de Minnesota, és professora de l’Institut d’Anàlisi Econòmica al CSIC, del qual va ser la directora del 2006 al 2012. Ponsatí també és membre del consell acadèmic de la Barcelona Graduate School of Economics. Ha estat professora visitant a universitats estrangeres de Toronto, San Diego i a la Georgetown University.

Elisenda Paluzie és doctora en Economia per la Universitat de Barcelona i professora titular de Teoria Econòmica a la mateixa facultat. Actualment, és la directora del Centre d’Anàlisi Econòmica i de les Polítiques Socials (CAEPS). A més de la seva faceta de docent, ha col·laborat en investigacions, en la redacció i traducció d’unes quantes publicacions i ha impartit moltes conferències.

Aquests nous candidats s’afegeixen, amb personalitats d’àmbits diferents del país, a la llista de Junts pel Sí, encapçalada per Raül Romeva, juntament amb els ex-presidents del Parlament de Catalunya Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert; l’entrenador Pep Guardiola, que tanca la candidatura de Barcelona; el filòsof Xavier Rubert de Ventós, l’actriu Sílvia Bel, l’escriptor Jaume Cabré, el periodista Miquel Calçada, l’atleta Núria Picas, l’investigador Pere-Joan Cardona, el jurista Carles Viver Pi-Sunyer, l’empresari Raimon Carrasco, la presidenta de l’Acadèmia del Cinema Català Isona Passola, l’actriu Montserrat Carulla i la cuinera Ada Parellada.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.