Però en aquest penúltim FES TA FESTA de l’any us parlarem de moltes més coses, com per exemple, de Concerts de Nadal  i de Sant Esteve programats arreu del país: com el tradicional Concert de Nadal d’aquest dissabte, dia 22, a Calella, a la Sala Mozart, amb la cobla Els Montgrins.

O els programats pel diumenge 23, a la tarda: com el Concert de Nadal dels Amics del Concerts de l’Agrupació Cultural Folklòrica Barcelona, a la Sala Eduard Toldrà del CMMB, amb la cobla Sant Jordi; o el 51è Concert de Sant Esteve, a Sabadell, al Teatre Principal, amb les cobles Sabadell i Jovenívola de Sabadell; o el programat a Esplugues de Llobregat, al Teatre l’Avenç, amb la cobla Ciutat de Girona, entre d’altres. O fins i tot de la gira que els Quicos faran en aquestes dates, com ja és habitual, amb el seu espectacle “Lo misteri de Nadal”.

Tindrem també les SECCIONS, algunes amb clara sentor nadalenca.

Llegir més i escoltar el programa…

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb