Del disc, que assumeix una important càrrega reivindicativa de llibertat, escoltarem dos temes: la “Jota llevantina” de la Miquela Lladó, amb la veu de la Júlia Molina i “Arcàdia”, un tema de Jordi Molina amb l’artista i la seva banda en estat pur. Del tot recomanable. És clar.

Però aquesta serà només una de les notícies que ens ocuparan en aquest primer FES TA FESTA de desembre: també us parlarem de la primera GALA DE L’ANY d’ADIFOLK, celebrada el passat 25 de novembre a Montblanc i que ens deixà els Premis Adifolk 2018, amb el conseller Lluís Puig, els geganters i grallers d’Oliana i la Unió de Colles Sardanistes com a protagonistes; o la declaració com a Patrimoni Cultural de la Unesco de l’Art de la pedra seca, la tècnica de construir murs que es practicava tradicionalment en zones rurals per a l’economia agrària i ramadera.

Llegir més i escoltar el programa….

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb