La regidora socialista Carmen Palomino ha presentat la seva renúncia al càrrec de regidora delegada de Funció Pública a l’Ajuntament de Palma per ‘motius personals sobrevinguts de gravetat’ i assumirà les seves competències el regidor d’Economia, Hisenda i Innovació, Adrián García.

La renúncia es farà efectiva en el proper ple municipal, que es va fer el 26 de setembre, i ja s’ha comunicat als portaveus de tots els grups, ha informat el consistori en un comunicat.

El canvi no suposarà cap modificació en el funcionament de l’àrea que regia Palomino i que té en marxa processos d’oferta pública d’ocupació i pla d’estabilització de la policia local i altres departaments municipals.

En l’escó com a regidora, serà reemplaçada per Daniel Oliveira Souza, el següent en la candidatura del PSOE a l’ajuntament.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.