Featured Video Play Icon

99Regals tecnològics per Reis

Sortim del ‘Black Friday‘, del gran recapte, del ‘cybermonday‘ i anem cap a Nadal. Esperem que hi hagi hagut un equilibri entre la febre consumista i el valor de la generositat. Pels qui no han estat previsors, i arriba el dia de Reis o del Pare Noël i encara no han comprat regals, o el que és pitjor, no tenen ni idea de què comprar, avui a la secció tractaré un clàssic: regals tecnològics per aquest Nadal. Molts tenen l’avantatge que es poden adquirir sense cues, des de casa. Faltaria saber si els missatgers que els porten vénen amb l’attrezzo nadalenc característic. A veure què podem regalar.

Sigui el que sigui el que regaleu, sempre es diu que l’important és la intenció, està clar que s’ha de mirar l’economia, però penseu que si ho feu amb il·lusió, qui el rep, també ho capta i ho agraeix. Així que, he fet dues grans classificacions, els que tots podríem regalar o que ens agradaria que ens regalessin, i els regals ‘especials’ pels addictes a les xarxes socials.

Per recollir els auriculars

El Bobino Cord Wrap té un nom impactant, però no és res més que un tros de plàstic ben dissenyat per poder guardar de forma endreçada els cables dels auriculars. Es pot trobar a Amazon per 11,90 €, més el transport, us en donen tres de grans (mida LARGE).

auriculars

Per si de cas necessiteu saber com va, aquí teniu un vídeo.

Una mica més sofisticat que un tros de plàstic és aquest io-io de silicona amb un petit imant al centre que enganxa els auriculars pròpiament dits. Cable YoYo per 10 €.

auriculars cable

Per escoltar música

I per quedar-vos amb els vostres convidats, el Plox Star Wars Death Star Levitating Bluetooth Speaker per $249, o per 229,99 € a Amazon.

star wars

Per si el voleu veure, aquí teniu un vídeo.

Per ser ecològics

PowerPort Solar Lite per $49,99

regal

Pels artistes

Si heu de fer un regal pel vostre fill o filla artista, penseu en un llapis 3D, per $99 el 3Doodler Create és un llapis que en lloc de mina de carbó porta un plàstic que extrusiona i es refreda molt ràpidament, de tal manera que us permet fer dissenys en 3D.

llapis

Fins i tot, amb una mica de temps, bé, de fet molt de temps, podeu arribar a fer, com ha fet la Cornelia Kuglmeier, la Sagrada Família i acabar-la.

sagrada familia

Pels addictes a les xarxes socials

El més cool pels addictes, per $129, són les ulleres Snapchat, mireu el vídeo. Com us podeu imaginar són unes ulleres amb una càmera que publica el que veieu a Snapchat. El problema és que són una mica difícils de trobar, heu de trobar una màquina d’auto venda, Snapbot, que les vengui, a Venice o Santa Monica (Califòrnia) o a Nova York, però les màquines d’auto venda només s’estan un dia a cada lloc.

snapchat

snapchat2

The Prynt Case

Pels fotògrafs, i mira que n’hi ha molts, una impressora Prynt, estil Polaroid, que s’enganxa al vostre iPhone 6 o iPhone 6S, no a la versió Plus, i que us permet imprimir instantàniament les vostres fotos i un petit vídeo del moment que fas la foto, ja que es guarda als servidors de Prynt i et permet veure’l en qualsevol moment.

Segurament per això van aconseguir 1,5 milions de dòlars a Kickstarter i 7 milions més a una ronda de finançament.

Els senyors d’Amazon USA us el porten a casa en 4 dies per $149,99, més transport.

impressió

TwitterTats

Quin millor regal per un fanàtic de Twitter que un tatuatge amb el seu tweet més famós? Això és el que fan els de TwitterTats, per $9,99 reps 5 tatuatges d’un famós o d’un tema que tu esculls.

Per exemple, d’Elon Musk un dels 5 tatuatges és:tuit

tuit2

Fotos d’Instagram per la nevera

Segur que tots teniu encara una petita part de la porta de la nevera que no té res. L’Instagramer que porteu dins o pel que teniu a casa, no hi ha res millor que regalar-li nou imants, Sticky9, de nevera per 15,99€ o 19,99€ (ports inclosos a tot el món) amb les fotos que té a Instagram.

També et poden imprimir les fotos i fer-te una funda d’iPad, fer-vos targetes de felicitació, pòsters, el que se us acudeixi amb les vostres fotos d’Instagram o de Facebook.

En format individual (9 imants de 7*7 o de 5*5 cadascú) o en format puzle (només 5*5):

instagram

Espero que us ho passeu molt bé decidint què regalar i que us agradin els regals que us faran!

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]