Després dels interrogatoris dels dotze acusats, el calendari del judici contra el procés preveu començar la fase testifical en què declararan diverses personalitats polítiques. Segons que ha comunicat el Tribunal Suprem, els primers a seure a la sala de vistes per respondre les preguntes de les parts seran Joan Tardà, Roger Torrent, Artur Mas, Mariano Rajoy, Marta Pascal i Xavier Domèmech. A continuació, també parlaran Soraya Sáenz de Santamaría, Cristóbal Montoro i José ignacio Zoido.

El calendari del judici contra el procés

26 de febrer: Joan Tardà, Roger Torrent, Artur Mas, Mariano Rajoy, Marta Pascal i Xavier Domèmech.

27 de febrer: Soraya Saenz de SantamaríaCristóbal Montoro, José Ignacio Zoido, Núria de Gispert, Antonio Baños, Francesc Iglesias i Adrià Comella.

28 de febrer: Iñigo Urkullu, Gabriel Rufián, Albano Dante-Fachin, Ernest Benach i Ada Colau.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb