Tothom coneix la famosa endevinalla del darrer dia de l’any: aquella que convida a cercar, cada 31 de desembre, un home amb tants nassos com dies té l’any. Doncs a Barcelona d’aquest rar exemplar que és l’Home dels Nassos no en trobareu tan sols un, sinó dos. Tant l’Home dels Nassos de la ciutat com l’Home dels Nassos de la Vila de Gràcia sortiran dijous en cercavila per acomiadar el darrer dia de l’any amb tots els barcelonins.

L’Home dels Nassos de la ciutat cada any fa una festa infantil en algun espai urbà recuperat recentment. Enguany serà a les Cases Baixes del Clot, un conjunt arquitectònic i històric rehabilitat situat al Districte de Sant Martí. La comitiva sortirà a les 10.00 des de la Casa dels Entremesos per dirigir-se en cercavila cap al Clot. A les Cases Baixes, s’hi farà una festa infantil amb tallers, animació i xocolatada i després l’Home dels Nassos anirà a la plaça de Sant Jaume, on farà lliurament de la clau per a obrir l’any nou a les autoritats municipals.

Seguir llegint

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb