Publicat en el DOGV el pressupost de 55 milions per a la CVMC per a 2017

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat l'acord del Consell pel qual es va aprovar el passat mes de febrer el pressupost de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació per al present exercici

VilaWeb
Redacció
22.03.2017 - 11:32
Actualització: 22.03.2017 - 12:32

VilaWeb necessita el vostre suport

Aquest diari existeix perquè més de vint mil lectors han decidit que poden i volen pagar cinc euros al mes perquè tots rebeu tota la informació amb accés obert. Però no n’hi ha prou. En necessitem més. Tu ho vols i pots?

Fes-te’n subscriptor aquí.

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) ha publicat aquest dimecres l’acord del Consell pel qual es va aprovar el passat mes de febrer el pressupost de la Corporació Valenciana de Mitjans de comunicació (CVMC) per al present exercici, per un import global de 55 milions d’euros.

La CVMC, creada per la Llei 6/2016, de 15 de juliol, de la Generalitat, del servici públic de radiodifusió i televisió, de titularitat de la Generalitat, és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i plena capacitat jurídica per al compliment de les seues finalitats.

S’integra en el sector públic instrumental de la Generalitat, està adscrita als mers efectes orgànics a la Presidència de la Generalitat, i està dotada d’especial autonomia en la gestió i independència funcional respecte de la Presidència de la Generalitat, de l’Administració del Consell i de la resta d’administracions.

La citada llei atribueix al Consell Rector de la Corporació aprovar l’avantprojecte de pressupostos anuals de la Corporació i així ho va fer en la sessió de 27 de gener de 2017, en la qual va aprovar la proposta d’avantprojecte de pressupostos de la corporació per a 2017, proposta que no es va poder aprovar abans i integrar-la en l’avantprojecte de pressupostos de la Generalitat, ja que el Consell Rector referit es va constituir amb posterioritat.

Posteriorment, per acord del Consell Rector el 3 de febrer de 2017 es van aprovar unes rectificacions tècniques. A aquests efectes, en la disposició transitòria quarta de la Llei 14/2016, de 30 de desembre, de pressupostos de la Generalitat per a l’exercici 2017, es va incloure una autorització específica a favor del Consell, amb vista a l’aprovació dels pressupostos d’entitats que es trobaren en situacions similars a la CVMC.

El pressupost de 55 milions d’euros de la CVMC per al present exercici contempla 2.730.000 euros en despeses de personal; 36,8 milions en despeses per transferències corrents; 11,3 per compra de béns corrents i despeses de funcionament i 4 milions en inversions reals. En l’apartat d’ingressos, consten 50,9 milions en transferències corrents i 4 en transferències de capital.

Junts encara podem anar molt més lluny. Amb VilaWeb.

Fes-te’n subscriptor i construeix amb VilaWeb el nou diari que els Països Catalans necessiten ara.
Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes
Ara també ens pots ajudar fent una donació única.
Fer una donació
a partir de 10 €

Més notícies