La marxa de Més per Menorca del govern balear ha estat rebuda amb preocupació pels altres partits que fins ara formaven part de l’executiu. Tant el PSIB-PSOE com Més per Mallorca han reconegut que la marxa dels nacionalistes menorquins afebleix el govern.

En una conferència de premsa a Eivissa, el diputat de Més per Mallorca David Abril ha dit que esperava que Més per Menorca tornés als pactes que van permetre la constitució del govern, però que els fets que han motivat la seva marxa precisament posaven en evidència el bon funcionament del govern, que té un ‘llistó molt alt pel que fa a la transparència’ i no destrueix ‘ordinadors ni proves de res’.

Pel que fa al PSIB-PSOE, la diputada Bel Oliver ha dit que els pactes de govern continuaven vius i ha mostrat la màxima confiança que els problemes entre Més per Menorca i la resta de formacions es resoldrien ràpid.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]