El caos d’ahir a les línies de rodalia de Renfe de Barcelona es va originar en el foc en una estació abandonada d’Adif, a tocar de la plaça de les Glòries. En aquesta estació fa temps que hi malviu gent que no té casa. Ahir al matí RAC-1 va informar-ne a Twitter amb aquest piulet: ‘L’incendi l’hauria provocat un grup d’indigents. Els bombers han trobat matalassos a l’estació abandonada.’ Això va indignar la diputada de la CUP Eulàlia Reguant, que va fer aquests altres piulets:

La crítica de Reguant va encendre Jordi Basté, quan tenia l’ex-diputat de la CUP Antonio Baños de tertulià. ’El problema no sóc jo, ni el programa’, es queixava.

I avui hi ha insistit en l’editorial de les vuit del matí. Resumint, ha dit això: ‘Encara visc indignat amb el piulet de l’amiga Reguant. […] No vull que ningú em freni la llibertat d’expressió, potser per un verb col·locat amb mala traça. No vull que ningú ens assenyali per alguna cosa que no pensem ni pensarem mai. No vull que ningú ens doni lliçons sobre que nosaltres no pensem que tenim un problema com a societat, i molt greu, quan uns indigents han de dormir en un túnel del metro. […] La llibertat d’expressió val per tot i per a tothom. O és que Eulàlia Reguant es pensa que nosaltres pensem que hi ha uns indigents que han estat responsables malvats de cremar uns matalassos voluntàriament […] Que no s’acusi ningú de ser els dolents de cap pel·lícula per allò que ni tan sols hem dit ni evidentment pensem.’

Escolteu-lo ací:

I Reguant ha volgut tancar la polèmica amb aquests piulets:

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.