Com podeu crear un accés directe del Paraulògic al mòbil? Així podreu jugar com si fos una aplicació

  • Us expliquem com jugar al mòbil com si hi existís una aplicació del Paraulògic

VilaWeb
Redacció
11.05.2022 - 02:00
Actualització: 06.07.2022 - 09:37

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Existeix una aplicació del Paraulògic? No, però hi ha una manera perquè pugueu jugar des del mòbil o la tauleta com si existís l’aplicació. A continuació us expliquem com crear un accés directe del Paraulògic al vostre mòbil.

Com posar un accés directe del Paraulògic des d’un Android?

Com podem crear un accés directe del Paraulògic al mòbil? Així podreu jugar com si fos una aplicació. En els telèfons i tauletes Android, podem crear un accés directe al Paraulògic tot clicant al botó dels tres punts col·locats verticalment (que en la majoria de telèfons és a la part superior dreta de la pantalla). Això obrirà un menú desplegable i, al capdavall, hi trobarem l’opció “Afegir a la pantalla d’inici.” Si pitgem “Acceptar”, el telèfon crearà automàticament un accés directe a la pàgina d’inici del Paraulògic, per a poder-hi accedir fàcilment, com si fos una aplicació.

Com posar un accés directe del Paraulògic a un Apple?

En els telèfons i tauletes Apple, podem crear un accés directe tot clicant al botó de compartir, simbolitzat amb un quadrat del qual surt una petita fletxa, i que generalment és a la part inferior central de la pantalla. Això obrirà un menú desplegable on trobarem, al capdavall, l’opció “Afegir a la pantalla d’inici”. Si pitgem “Afegir”, el telèfon crearà automàticament un accés directe a la pàgina d’inici.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 60€ l'any / 5€ el mes