A la gala s'ha recreat la Passió d'Olesa per a l'estrena de l'arranjament de Jesús Ventura (Autor: Francesc "Avi" Botet)

La Final del concurs la Sardana de l’Any del 2016, a través dels vots directes del públic que ha omplert el Teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat, ha guardonat la sardana Porta-la amb tu del compositor de la Catalunya Nord Olivier Marquès com a Premi Popular. La sardana De Figueres a Portlligat, del reconegut director d’orquestra Antoni Ros-Marbà ha obtingut el Premi de la Crítica.

Aquest premi aconseguit per Olivier Marquès és un esgraó més i reivindica la feina sardanista entusiasta que s’està desenvolupant des de fa anys al Rosselló tant des del punt de vista musical, com organitzatiu, com demostren els 10 Aplecs i nombroses ballades i concerts que s’hi organitzen; el concurs de sardana esportiva que impulsa l’Ajuntament de Perpinyà des de fa 3 anys; el Festival de la Sardana de Ceret, que enguany arriba a la 60a edició; el premi de composició de música per a cobla i sardana Ceret-Banyoles, organitzat des de 1985 o la Diada d’Adifolk, que se celebrarà enguany a Perpinyà com a continuació de l’Aplec Internacional que s’hi va organitzar el passat 2016.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu, fent clic aquí.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]