Es diu Pol Gise, és actor i un dels últims vídeos que ha penjat al seu canal de YouTube s’ha convertit en viral. En quatre dies, acumula 200.000 visites, però el cas és que el vídeo també s’ha compartit molt per WhatsApp, Facebook i Twitter. En aquest, Pol Gise es demana per què sap parlar castellà si ell ha estudiat a Catalunya, ‘on tothom sap que el castellà es discrimina!’, diu. Al final, arriba a aquesta conclusió:

En plena ofensiva del PP contra la immersió lingüística a Catalunya, i també per eliminar el català a les escoles del País Valencià i les Illes, aquest vídeo ha aconseguit trobar el cantó còmic de la situació i construir una burla que ha estat compartida per milers de persones.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb