La vice-presidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha rebut avui les víctimes que van patir les agressions feixistes de la manifestació del Nou d’Octubre a València. Oltra ha assegurat que van ser brutalment agredides per ultres d’extrema dreta: ‘L’extrema dreta i el feixisme s’estan organitzant per a atacar la diversitat’, ha dit.

‘Davant d’aquesta situació, els poders públics ens comprometem amb una societat plural i diversa, on la gent tinga el dret a pensar el que vulga, a estimar com vulga i a expressar-se de la manera que considere oportuna, sense que ningú l’agredesca ni el moleste per a ell’, ha insistit.

Oltra ha apel·lat a la unitat de la societat democràtica davant del fenomen de l’extrema dreta. Ha denunciat que a Europa l’extrema dreta estigui avançant de manera alarmant en l’àmbit polític i electoral. ‘Aquí hi ha una societat democràtica on tothom hi cap. I el que no cap són els feixismes i aquells que els alimenten i els donen ales’, ha sentenciat.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.