Com cada setmana des de fa sis diumenges, els voluntaris de Músics per la Llibertat cantaran el ‘Cant dels ocells’ i més cançons davant de la presó dels Lledoners a les 19.45h del vespre. La plataforma fins i tot té una versió pròpia de la cançó.

‘Ens arriben piulets on diuen que estan molt contents i que els agrada molt’, diu una de les membres del grup Música per la Llibertat Marta Torra, en una entrevista a VilaWeb. ‘L’altre dia va ser la Txell Bonet qui, de part de Jordi Cuixart, ens va donar les gràcies. El qui també hi és bastant afeccionat és Jordi Sànchez, qui sempre està content. També ho sabem perquè els familiars de vegades vénen a les cantades dels Lledoners’, explica Torra.

La setmana passada més de cinc mil persones van participar en la cantada de cada diumenge davant de la presó dels Lledoners (Bages), on són empresonats Jordi Sánchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull. Aquesta setmana, a més, s’hi va afegir el cant de la coral els Cantaires de Ponent/Cor Plaça Paeria, qui ha cantat primer.

Vull la teva col·laboració

Tenim un compromís amb tu. Entenem el periodisme com un combat diari. I necessitem del teu suport.

Per a tu fer-te subscriptor és un esforç petit, però per a nosaltres el teu suport ho és tot.

Ajuda VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb