MAIDUGURI (NIGÈRIA), 11 (Reuters/EP)

Un mínim de tres persones han mort i altres 17 han resultat ferides per la immolació de dues nenes en un mercat de la ciutat nigeriana de Maiduguri, a la zona nord del país, segons els serveis d’emergència locals.

Un portaveu de l’agència estatal NEMA, Sani Datti, ha xifrat en tres el nombre de morts, tot i que diversos residents els han elevat a nou.

L’atac porta el segell del grup terrorista Boko Haram, que no dubta a recórrer a nens per cometre els seus massacres. Els milicians islamistes també acostumen a perpetrar atacs contra llocs concorreguts com mercats, temples religiosos o campaments de refugiats, tant a Nigèria com els països veïns.

Les autoritats calculen que més de 15.000 persones han mort com a conseqüència de la violència d’aquest grup, mentre que el nombre de desplaçats i refugiats podria superar els dos milions.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]