La Societat Catalana per a la Conservació de la Biodiversitat (Bioscicat) ha nascut avui com a entitat científica amb l’objectiu d’afrontar la ‘greu crisi de biodiversitat’ que pateix el planeta en general i els ecosistemes de la península Ibèrica en particular.

Tal com expliquen, la seva proposta es basa en descobrir, comprendre i conservar la biodiversitat, i difondre entre la societat els valors de les ciències biològiques. Així mateix volen promoure l’admiració per la naturalesa i educar en el respecte per totes les formes de vida.

L’entitat, doncs, es basa en els arguments de les ciències de la vida i el ‘poder seductor’ de la naturalesa per a transformar actituds davant d’aquest problema global i acostar la biodiversitat a la societat. ‘Bioscicat neix del convenciment que cal construir un pensament social basat en el respecte a la vida’, han explicat des de l’entitat.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]