Najat El Hachmi rep el Premi Ciutat de Barcelona

ACN Barcelona.- Avui s’han lliurat els Premis Ciutat de Barcelona, al Saló de Cent de l’ajuntament. Entre més, els hi  han recollits l’escriptora Najat El Hachmi, pel llibre ‘La filla estrangera’; el director fundador del diari ‘Ara’, Carles Capdevila; el productor Edmond Roch; l’actor Pol López; i els Castellers del Poble Sec. Ricardo Piglia, per l’obra ‘Los diarios de Emilio Renzi. Años de formación’, i Paul Preston també han estat premiats però no han pogut recollir el guardó. La batllessa de Barcelona, Ada Colau, ha dit que els guardonats eren un exemple de voluntat creadora i innovadora i socialment compromesa. També ha tingut paraules de record per Muriel Casals i per l’activista Pablo Molano, morts recentment.

Aquest reconeixement té per objectiu guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o produeixen.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]