Herraiz Soto és una agència de publicitat digital del Poblenou barceloní que disposa d’un potent i creatiu laboratori d’idees paral·lel. Des del 2011 n’han sortit OmmWriter, un processador de texts que facilita la concentració; Notegraphy, una mena d’Instagram de les lletres; i Mood, l’aplicació més recent, concebuda per introduir més expressivitat als missatges de mòbil: ‘Amb molta facilitat hi podem afegir una capa d’expressió, adherida al text automàticament quan s’escriu un missatge’, explica Rafa Soto, soci fundador de l’agència i director creatiu. És un teclat suplementari per a Android i iPhone que permet d’escriure texts personalitzats gràficament a partir d’una seixantena de filtres pre-dissenyats i que s’envien directament des de les principals apps de missatgeria (WhatsApp, Telegram, iMessage, Messenger de Facebook…). Mood s’adreça, doncs, a tothom qui vulgui ‘deixar d’escriure missatges en blanc i negre’, comenta Soto, que en la conversa també ens descobreix detalls del procés creatiu i tecnològic de l’agència, el concepte que tenen de la publicitat actual i en quins projectes treballen ara mateix. Com la versió física del processador de text OmmWriter, avança, ‘la màquina d’escriure del segle XXI’.

–Podeu escoltar el programa en format mp3.

–També a través d’algunes ràdios locals i des de la Xarxa.

–Podeu descarregar el podcast de ‘L’internauta‘ des de VilaWeb o l’iTunes.

–’L’internauta‘ també s’emet pel Punt Avui TV, cada diumenge a les tres de la tarda.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb