Enric Millo

L’ex-delegat del govern espanyol a Catalunya Enric Millo ha vinculat els CDR amb les mobilitzacions del 20-S contra les detencions i els escorcolls a seus del govern. El problema és que, tal com li ha recordat l’advocat Jordi Pina, els CDR encara no s’havien constituït, atès que van aparèixer el cap de setmana previ al Primer d’Octubre arran de l’organització veïnal per a defensar col·legis electorals.

En comptes de retractar-se, Millo ha dit que si no eren els CDR com a tal qui feia les crides a les mobilitzacions devien ser ‘les associacions que després van donar lloc als CDR, o les persones que posteriorment s’hi van incorporar’. I ha conclòs: ‘És evident és que les proclames sí que van existir.’

Vegeu ací el moment:

Posteriorment, Millo ha dit que hi havia membres dels CDR que eren violents, però no ha estat capaç de citar qui l’havia informat sobre aquest fet.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb