Més per Menorca ha assegurat que el posicionament del govern espanyol respecte la Llei de residus, contra la qual ha presentat un recurs, és ‘incomprensible’ i dubta que el PSOE ‘cregui realment en la transició ecològica‘ o l’utilitzi ‘només per a fer postureig’.

En un comunicat, la formació ha dit que no entén que el govern espanyol desautoritzi, argumentant que l’autonòmic no té les competències, la prohibició de bosses de plàstic, així com la implantació d’unes taxes per la generació de residus.

La diputada de Més per Menorca, Patrícia Font, ha definit la Llei de residus aprovada al parlament de ‘pionera, valenta i conseqüent amb l’actual situació d’emergència climàtica’. Veu un ‘contrasentit’ l’argumentació del govern espanyol i recorda que el plàstic no sols és un problema per a la fauna marina ‘en els cossos dels humans s’estan trobant restes d’aquests plàstics’.

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.