Featured Video Play Icon

L’advocada de Jordi Cuixart, Marina Roig, ha protagonitzat un dels moments més tensos del dia amb un cara a cara amb el president del Tribunal Suprem espanyol, Manuel Marchena, per a posar de manifest que el guàrdia civil que declarava en aquell moment mentia. Segons l’agent, el dissenyador gràfic Enric Vidal va dir en la declaració de la instrucció que l’anunci de les vies del tren l’havia fet Òmnium i el pagaria la Generalitat: ‘Tinc la declaració davant, i no hi consta aquesta menció’, ha dit Roig.

VÍDEO: Pina evidencia la manipulació que la Guàrdia Civil va fer de les imatges del 20-S

El vídeo del 20-S que demostra la mentida del guàrdia civil i que Marchena no ha volgut posar

Marchena l’ha tallada i li ha demanat que fes preguntes i que no ‘ressuscités totes les diligències dels atestats’. ‘Només poso de manifest que ha faltat a la veritat en la declaració d’aquest matí’, s’hi ha tornat l’advocada. Llavors Marchena ha accedit a deixar constància del seu comentari i ha advertit al testimoni que la seva declaració era sota jurament.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb