Ernest Maragall

El candidat d’ERC a la batllia de Barcelona, Ernest Maragall, ha agraït a Joaquim Forn que tingui ‘la valentia’ de presentar-se a les municipals amb Junts per Catalunya. ‘Serà un plaer debatre sobre els reptes de Barcelona i compartir l’acció política conjunta cap a la República’, ha escrit en un piulet. Per a Maragall, la candidatura de Forn representa la voluntat de ‘no normalitzar la infàmia’ i de ‘no renunciar als drets polítics’.

El candidat d’ERC es va reunir ahir amb Joaquim Forn a la presó dels Lledoners, on és empresonat d’ençà del seu trasllat d’Estremera l’estiu passat. Maragall ha afegit que tenen diferències sobre el projecte de ciutat que volen per a Barcelona, tot i això, ha assegurat que en la seva reunió ‘vam començar a parlar de la unitat de l’independentisme.’

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb