Perquè no ens en podem estar. I malgrat ser conscients que la nostra feina prioritària i habitual és fer un programa de ràdio que parli de cultura popular i tradicional, mentre tinguem un altaveu obert al món, mentre no ens el tanquin, no podem evitar de denunciar la repressió, la coerció, la censura i la injustícia que significa continuar tenint gent a la presó per mor de la seva ideologia o per manifestar els seus pensaments.

Tant de bo que tots aquells dels qui depèn que aquesta situació reverteixi i que es normalitzi la democràcia, s’il·luminin o s’empeltin de la llum o els llums que conformen aquest darrer FES TA FESTA del febrer de 2018, en què parlarem, entre moltes més coses, de la FESTA DE LA LLUM de Manresa que arriba aquest cap de setmana al punt auri de la celebració; i en el qual escoltarem la sardana “Lluminosa”, del mestre Josep Serra i Bonal; i el tema “Dies de llum”, de l’Èric Vinaixa (el nostre Youtube de la setmana).

Abans però, una munió de notícies, com l’inici oficial dels actes de l’any Capmany o la presentació del llibre “Estris i atuells de la casa de pagès“, de Llorenç Ferrer Alòs. I, és clar, les nostres seccions habituals.

Llegir més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]