Ja s’han fet públics els llocs on es poden lliurar les signatures per a la llista unitària. En total són cent catorze punts, la majoria dels quals són locals comercials, i estan repartits per tot el Principat.

La recollida es pot fer en els locals que s’especifiquen en la web llistaunitaria.cat, i hi ha temps fins dijous al vespre per a lliurar les signatures. Per donar suport a aquesta candidatura, cal descarregar i emplenar un formulari amb les dades personals i la signatura.

Els promotors d’aquesta llista unitària i transversal es defineixen com un grup de persones de diversos espais ideològics que treballen per ‘aconseguir la fi de l’ocupació, la llibertat dels presos polítics i la República’. La intenció dels impulsors és que la llista l’encapçali el president Puigdemont, que la setmana passada va difondre’n l’enllaç a Twitter.

Els promotors d’aquesta iniciativa també cerquen voluntaris per a recollir signatures i col·laborar en la campanya electoral. Us hi podeu inscriure ací.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]