La diputada del PPC Andrea Levy ha acusat TV3 d’agitar la ‘tensió social’ a Catalunya. En una interpel·lació a la consellera de Presidència, Elsa Artadi, durant la sessió plenària d’aquest avui al matí, Levy també ha afegit que les productores de TV3 no pensen en una televisió ‘neutral ni objectiva’, sinó que sigui un instrument ‘d’agitació’. A això, Artadi ha replicat que el problema és la ‘impunitat’ que té el feixisme als carrers, i no TV3. La també portaveu del govern ha citat diversos exemples d’agressions a ciutadans independentistes. Finalment, Levy ha insinuat que tots els treballadors de TV3 pensen ‘el mateix’ que el govern

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb