L’eina Street View, de Google, serveix perquè els internautes es passegin per carrers, carreteres i camins de tot el món amb visió en 360 graus. Però també per submergir-se en alguns oceans, pujar muntanyes i escalar parets, entrar en botigues i museus… i passejar-se per ciutats en miniatura.

Google ha elaborat, en col·laboració amb l’empresa alemanya Ubilabs, una versió de Street View de Miniatur Wunderland, una exposició de modelisme que hi ha a Hamburg, amb grans atraccions d’Alemanya i de tot el planeta en miniatura.

Miniatur Wunderland mostra minireconstruccions de l’Oktoberfest de Munic, de Las Vegas, del Grand Canyon del Colorado i dels Alps, a més d’estadis de futbol plens, concerts multitudinaris i aeroports. Tot plegat, amb més de dues-centes figuretes incloses.

Google ha introduït càmeres especials en totes aquestes maquetes perquè qualsevol usuari pugui passejar-hi des de l’interior.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb