Jessica Chastain protagonitza El Caso Sloan, film sobre el control d’armes als Estats Units. Rol pel qual va ser nominada als Globus d’Or d’enguany, com a millor actriu dramàtica. Reivindicatiu també Déjame Salir, del còmic Jordan Peele, a través d’un film de terror metàfora del racisme. En català, arriba als cinemes el drama romàntic Boris sense Béatrice. Una reflexió sobre l’amor i el matrimoni.

> Miss Sloane (El caso Sloane). Direcció: John Madden. Intèrprets: Jessica Chastain, Alison Pill, Alexandra Castillo; Mark Strong, Gugu Mbatha-Raw, Jake Lacy. Gènere: Enjòlit. Esbós: Elizabeth Sloane forma part del lobby armamentístic. Arran d’un intent legislatiu per a endurir el control d’armes als Estats Units, haurà d’emprar tota la seva astúcia.

Get Out (Déjame salir). Direcció: Jordan Peele. Intèrprets: Allison Williams, Catherine Keener, Betty Gabriel; Daniel Kaluuya, Bradley Whitford, Caleb Landry Jones, Lyle Brocato.Gènere: Terror. Esbós: Chris, un jove negre, visita la finca de la família de la seva xicota, blanca i rica. A mesura que avança el cap de setmana, un seguit de descobriments inquietants li fan conèixer una realitat que no s’hauria imaginat mai.

Dancer. Direcció: Steven Cantor. Gènere: Documentari. Esbós: Film sobre el ballarí ucraïnès Serguei Polunin, que a dinou anys es va convertir en el primer ballarí més jove del Royal Ballet de Londres.

No sé decir adiós. Direcció: Lino Escalera. Intèrprets: Nathalie Poza, Lola Dueñas, Noa Fontanals; Juan Diego, Pau Durà, Miki Esparbé. Gènere: Drama. Esbós: Carla no es parla amb la seva germana Blanca, fins que un dia rep una trucada seva. El seu pare té una malaltia terminal.

Personal Shopper. Direcció: Olivier Assayas. Intèrprets: Kristen Stewart, Nora von Waldstätten, Pamela Betsy Cooper; Lars Eidinger, Anders Danielsen Lie, David Bowles.Gènere: Drama. Esbós: Maureen és l’encarregat de l’armari d’una dona famosa. Detesta aquesta feina, però la necessita per a pagar-se la seva estada a Paris, on espera que es manifesti l’esperit del seu germà bessó desaparegut.

Boris sense Béatrice (Boris sans Béatrice). Direcció: Denis Côté. Intèrprets: Simone-Élise Girard, Isolda Dychauk, Dounia Sichov; James Hyndman, Denis Lavant. Gènere: Drama. Esbós: Boris és un home orgullós que ha aconseguit tota mena d’èxits a la vida. La seva dona, Béatrice, té una depressió. Mentrestant, ell manté una relació amorosa amb una companya de feina i comença a intimar amb la seva minyona. En català.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]