Johnny Deep torna a protagonitzar Jack Sparrow en la cinquena part de la saga Piratas del Caribe. El seu contrincant aquesta vegada serà el Capità Salazar, encarnat per Javier Bardem. El film recupera els personatges d’Elizabeth Swann (Keira Knightley), Will Turner (Orlando Bloom) i el Capità Barbosa (Geoffrey Rush).

> Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (Piratas del Caribe: La venganza de Salazar). Direcció: Joachim Rønning, Espen Sandberg. Intèrprets: Kaya Scodelario, Keira Knightley, Golshifteh Farahani; Johnny Depp, Javier Bardem, Orlando Bloom. Gènere: Aventures. Esbós: El Capità Salazar i la seva fantasmagòrica tripulació busquen venjar-se de Jack Sparrow i per a fer-ho estan decidits a matar tots els pirates que naveguen els mars. L’única esperança d’aturar-lo és trobar el llegendari Trident de Posidó. Sparrow es veurà forçat una vegada més a salvar la pell i, de retruc, al món.

> Wilson. Direcció: Craig Johnson. Intèrprets: Laura Dern, Isabelle Amara, Judy Greer; Woody Harrelson, James Saito, Chris Carlson. Gènere: Comèdia. Esbós: Després de morir el seu pare, Wilson, un home de 50 anys solitari i una mica neuròtic, es reuneix amb la seva exdona. Aquesta li explica que té van tenir filla abans de divorciar-se però que la va donar en adopció. Els dos intentaran recuperar la relació i la seva filla.

> Voyage à travers le cinéma français (Las películas de mi vida). Direcció: Bertrand Tavernier. Gènere: Documental. Esbós: El director francès Bertrand Tavernier porta l’espectador a un viatge pels millors films del cinema, demostrant de forma antiacadèmica que les grans pel·lícules emocionaran sempre.

> Me casé con un boludo. Direcció: Juan Taratuto. Intèrprets: Valeria Bertuccelli, Analía Couceyro, María Alche; Adrián Suar, Gerardo Romano, Norman Briski. Gènere: Comèdia. Esbós: Fabián, un actor de renom, coneix a Florència, una actriu secundària, durant el rodatge d’un film. Els dos s’enamoren i acaben casant-se. En tornar del viatge de noces, la jove s’adona que se sentia atret pel personatge i que ell és un ruc integral, un ‘boludo’. Fabián, en saber el que ella pensa, vol recuperar el seu amor. Per a fer-ho demana ajuda al guionista del film.

> Paula. Direcció: Christian Schwochow. Intèrprets: Carla Juri, Bella Bading, Laura Bartels; Albrecht Schuch, Joel Basman, Stanley Weber. Gènere: Drama. Esbós: Paula Becker és una jove artista alemanya. En casar-se amb el pintor Otto Modersohn, creu haver trobat la seva ànima bessona creativa, però cinc anys destinats a la vida domèstica enfonsen el seu esperit. Buscant una sortida, decideix viatjar sola a París.

> Le confessioni (Las confesiones). Direcció: Roberto Andò. Intèrprets: Giulia Andò; Toni Servillo, Connie Nielsen, Pierfrancesco Favino. Gènere: Enjòlit. Esbós: Daniel Roché, director del Fons Monetari Internacional, convida a Salus, un monjo italià amb qui pretén confessar-se a la seva habitació d’hotel. L’endemà, troben a Roché sense vida i el monjo es converteix en el principal sospitós de la seva mort, però ell es nega a trencar el secret de confessió.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]