Aquest vespre a les 20.00 Mireia Vives i Borja Penalba presenten al Born Centre de Cultura i Memòria de Barcelona l’espectacle ‘Cançons de fer camí’. Es tracta d’un recull de poemes d’autors ben diversos que, amb la veu de Vives i la guitarra de Penalba, configuren un univers tant ric com heterodox. Entre els autors hi ha obres de Maria Mercè Marçal, Vicent Andrés Estellés, Joanjo Garcia, Joan Vergés, Ovidi Montllor, Bob Dylan i Roc Casagran.

El concert d’aquest vespre forma part del cicle Born de Cançons, que s’acaba el mes vinent. Enguany s’ha centrat en les veus femenines amb un programa que n’ha recolit tots els registres, del jazz al folk passant pel pop i la cançó d’autor. Aquesta setmana és el torn dels poemes que recita Mireia Vives i les següents edicions se centraran en el grup de folk Roba Estesa (1 de juny), Dolo Beltrán (2 de juny), la música i el videoart de Núria Garcia (3 de juny) i la fusió vallesana del grup Sense sal (30 de juny).

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]