El nombre de desocupats al país ha baixat lleugerament al País Valencià (-0,45%) i al Principat (-0,29%), però ha augmentat a les Illes Balears (1,79%). Segons dades facilitades pel ministeri de Treball espanyol, respecte al mes de juliol, al País Valencià hi ha 1.653 desocupats menys i al Principat 1.068 menys. A Balears, si es compara amb el mes anterior, hi ha 656 desocupats més.

En comparació amb el mes de juliol de l’any passat, l’atur del País Valencià s’ha reduït un 6,11%, el que suposa 23.769 desocupats menys. A les Illes Balears la reducció ha estat del 4,88%, 1.911 desocupats menys, i al Principat la variació de desocupació interanual és del 4,7%, 18.189 desocupats menys.

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb