ANC

L’Assemblea Nacional Catalana ha convocat una concentració contra el govern i el parlament a la plaça de Sant Jaume de Barcelona l’endemà del trasllat dels presos polítics, que pot fer-se efectiu qualsevol dia d’aquesta setmana. L’entitat considera que les institucions catalanes ‘poden revertir aquesta situació’.

El mateix dia del trasllat a Madrid, l’ANC fa una convocatòria a acompanyar els presos, en diversos punts del recorregut, amb estelades i pancartes per a transmetre’ls ‘escalf i força’. Aquell dia, a la tarda, també convoca concentracions als Jardinets de Gràcia de Barcelona i a totes les capitals de comarca per a denunciar que l’autodeterminació és un dret i no pas un delicte.

Així mateix, l’entitat demana a la gent que estigui ‘molt atenta’ a les xarxes socials i al seu canal de Telegram per a reaccionar ‘molt ràpidament’ quan comenci el trasllat.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb