La Taula per la Democràcia ha convocat una manifestació dissabte a les cinc de la tarda a Barcelona contra l’empresonament dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart. El lema serà ‘En defensa dels drets i les llibertats’, però encara no s’ha concretat el recorregut de la marxa.

Avui la plataforma, que aplega un centenar d’entitats, sindicats, federacions i agrupacions de diversos àmbits, a més de l’ANC i Òmnium, s’ha reunit a la seu de Comissions Obreres i ha fet una crida a tots els ciutadans perquè sigui una manifestació multitudinària. Així mateix, no s’ha descartat de convocar una nova aturada de país com la del 3 d’octubre.

També han demanat l’assistència a la manifestació d’aquest vespre a Barcelona, convocada per l’ANC i Òmnium Cultural, per protestar contra els empresonaments de Sànchez i Cuixart.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]