Els Mossos d’Esquadra han desallotjat aquest vespre el temple de la Sagrada Família de Barcelona i els comerços del voltant i han acordonat el recinte. Els equips de Tedax han examinat una furgoneta sospitosa de color blau i han comprovat que no hi havia cap perill. La policia ha confirmat que l’operació havia estat una falsa alarma i que no hi havia cap detingut.

Segons els Mossos d’Esquadra, s’ha desplegat una operació antiterrorista per fer comprovacions a l’entorn de la basílica. També s’hi han desplaçat ambulàncies i els bombers. L’estació de metro Sagrada Família s’ha tancat, com també els carrers de Provença, Rosselló i Sardenya.

Un cop acabada l’operació, s’ha normalitzat la situació i s’han reobert tant els carrers com el metro. Tota aquesta tarda hi ha hagut controls dels Mossos d’Esquadra a les autopistes AP-7 i C-33 i s’ha reforçat la presència policíaca en alguns espais de la ciutat, com ara el Camp Nou, on avui el Barça juga un partit de Champions contra el Juventus.

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb