Les previsions meteorològiques auguraven que ahir havia de nevar al País Valencià i a les Illes Balears i finalment els pronòstics es van complir. A les Illes la nevada va ser força intensa, especialment a la zona de la serra de Tramuntana, mentre que al sud del país la neu va fer presència a l’interior nord d’Alacant (per Alcoi) i al sud de València. A primera hora de la tarda la ciutat de València va registrar una breu calamarsada que va cobrir de blanc alguns vehicles i que alguns ciutadans van confondre amb aiguaneu. Per la seva banda, al Principat hi va haver alguna nevada puntual a la vessant nord del Pirineu, però res comparat amb la que hi va haver durant el dia de dilluns.

A continuació us mostrem les imatges i els vídeos més espectaculars que va piular la xarxa al llarg de la tarda i que van tenyir de blanc el paisatge català:

Penseu amb llibertat, siguem crítics

El poder prova d'amagar la gravetat de la crisi amb crides a no apartar-se de la línia oficial, a no parlar 'd'allò que ara no toca'. VilaWeb no ho farà. No renunciarem ni un segon al pensament lliure, a parlar amb plena llibertat i a continuar essent crítics.

Ajudeu-nos a continuar essent la veu que el país necessita. Feu-vos subscriptors de VilaWeb.

Vicent Partal
Director de VilaWeb