La cobla La Principal del Llobregat celebra les seves  primeres nou dècades de vida i ho fa, entre d’altres coses, editant un CD ple d’estrenes i obres amb protagonisme d’alguns dels seus solistes. Començant per “Obligavit” del jove Xavier Ventosa, amb Jordi Campos a la barítona i amb dues obres per a flabiol solista per al lluïment del seu titular, en Josep Llauradó. Del CD escoltarem les dues primeres sardanes: “Felicitats!”, de Jordi León i “Riuada de sons”, de Félix Martínez Comín, l’única obra no estrena de la placa. Aquest serà un dels temes principals del nostre FES TA FESTA però n’hi haurà molts d’altres.

Perquè us parlarem també del BESTIUARI 2019 que se celebra aquest dissabte dia 6 al Parc de Sant Martí, de Barcelona, on s’aplegaran més de mig centenar de figures de bestiari festiu. I del nomenament de Núria Feixas com a nova directora del Festival Ésdansa de Les Preses. I de la 52a. convocatòria del premi Rosa d’Or, el prestigiós guardó que anyalment atorga l’Agrupació Sardanista Floricel, d’Anglès, i que fins el dia 30 d’abril espera candidatures. I de l’agenda d’abril de la Fundació Festa Major de Gràcia. I de les activitats de la Casa de la Sardana de Barcelona, amb un nou curset i la venda dels rosers Rosa-Sardana de cara a Sant Jordi…

Llegir més i escoltar el programa…

Aquest article que llegiu es publica gràcies als subscriptors voluntaris, que amb el seu suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.