Dimarts passat es va donar el tret de sortida a la commemoració del bicentenari de la Festa Major de Gràcia, a Barcelona, una de les festes més populars i tradicionals del país. Més de 400 actes conformaran un calendari de tot un any que es va donar a conèixer a l’envelat dels Jardinets de Gràcia, una de les novetats importants pel que fa als espais de celebració. Posteriorment, tingué lloc l’acte, presidit pel president de la Generalitat, Carles Puigdemont. I prenent nota de tot, el nostre intrèpid reporter Amadeu Carbó, que ens ho explicarà fil per randa en el reportatge d’avui.

Però en aquest primer FES TA FESTA de maig us parlarem de moltes més coses: com ara la recuperació a Reus del Ball de Marcos Vicente, un ball parlat que a partir d’aquesta festa major de Sant Pere, passarà a formar part del seguici petit de la capital del Baix Camp.

Llegir-ne més i escoltar el programa…

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]