Jordi Sànchez ANC

La defensa de Jordi Sànchez ha presentat un nou escrit aquest dimecres a la tarda al jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena perquè es pronunciï ‘de forma específica’ en les properes hores sobre si el número dos de la llista de Junts per Catalunya i candidat a la presidència de la Generalitat pot acudir o no a la investidura del dilluns.

La defensa subratlla que per a aquest aclariment Llarena ‘no necessita donar trasllat a les parts’. Aquest nou escrit és independent de la sol·licitud de posada en llibertat en general, que és sobre la qual Llarena ja ha donat cinc dies a les parts perquè es pronunciïn. El termini acaba just el dilluns 12 de març, dia en què està convocat el ple del Parlament per debatre la investidura.

Els advocats de Sànchez esperen que Llarena es pronunciï sobre aquest segon escrit abans del cap de setmana, però alerten que en cas que el pronunciament fos negatiu o que no n’hi hagués en cap sentit, podrien valorar la sol·licitud urgent de mesures cautelars al Tribunal Europeu de Drets Humans.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]