La colla barcelonina Violetes del Bosc, guanyadora diumenge passat del Trofeu Ciutat de Balaguer que es va celebrar a la capital de la Noguera, ha resultat també guanyadora de la lliga catalana malgrat que durant el concurs es comuniqués que la vencedora havia estat l’altra colla barcelonina, Mare Nostrum, fruit d’un error en el recompte del desempat produït en el còmput global dels concursos de tota la temporada. Cal dir que la colla Mare Nostrum va fer un comunicat del tot comprensiu i d’un total fairplay felicitant a la campiona. Una felicitació a la qual ens afegim també des del FES TA FESTA.

Així, en el transcurs del programa, escoltarem les sardanes “Xaloc”, de Jordi Molina, sardana dedicada al Grup Sardanista al que pertany la Mare Nostrum, i “Ofrena a Violetes del Bosc”, de Fèlix Martínez Comín dedicada als vigents campions. I pel que fa a sardanes, coneixerem també la vuitena semi-finalista de La sardana de l’any 2018, la titulada “Mar, música i amics”, de Lluís Alcalà, que ens interpretarà la cobla Mediterrània.

Llegir més i escoltar el programa ….

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb