Montblanc tornarà a acollir la celebració de la Copa Catalunya, l’única competició sardanista en què les colles s’enfronten en duels directes i –com a la Champions o en els play-off de les competicions esportives–eliminatoris: o guanyen i passen a la següent ronda o queden fora del concurs. La 2a edició de la copa repetirà seu, Montblanc, a la Conca de Barberà, però presentarà diverses novetats, en el calendari en el format, per fer-la més competitiva.

La primera novetat és en el calendari, ja que la data es desplaça del 28 de juliol, quan es va fer l’any passat, al 7 de setembre, per tal que coincideixi amb la festa major de Montblanc i tingui major difusió i més participació.

Llegeix la notícia sencera a Tornaveu fent clic aquí

Aquest article que llegiu es publica gràcies als quinze mil subscriptors voluntaris, que amb el suport econòmic i periodístic són la clau perquè VilaWeb us arribi cada dia. Si podeu contribuir amb una petita quota a fer de VilaWeb un mitjà encara més independent i de més qualitat, us demanem que us apunteu clicant ací.