L’associació Junts per la República, que impulsen diputats com Jordi Sànchez, Toni Morral, Aurora Madaula, s’ha adherit a la Crida Nacional per la República de Puigdemont, presentada ahir a l’Ateneu Barcelonès, i convida tots els associats a unir-s’hi. L’adhesió és possible —ja n’hi ha quinze mil— mitjançant el web Cridanacional.cat. Junts per la República ha dit en un comunicat que treballarà ‘intensament’ perquè la Crida Nacional ‘arreli i esdevingui el lloc de trobada i d’acció’ dels independentistes que van fer possible l’1-O. També diu que s’integrarà en els grups de treball que es creïn per a definir quina ha de ser l’estratègia i l’organització que ha de liderar el nou espai polític, i es compromet a integrar-se en el subjecte polític que s’acordi en la Convenció Constituent de la tardor. D’altra banda, JxRep defensa candidatures municipals unitàries en les eleccions del 2019

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb