El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha anunciat que la divisió d’Afers Interns dels Mossos d’Esquadra portarà a la fiscalia les conslusions de la investigació del cas Ester Quintana per ‘depurar responsabilitats’. En una entrevista al 3/24, Jané ha explicat que la investigació interna que Mossos va posar en marxa per esbrinar qui va disparar el projectil que li va fer perdre un ull ‘no s’ha tancat’ encara que hi hagués un judici i una indemnització, i ha recordat que ‘aquesta reparació encara està pendent’.

D’altra banda, el conseller també ha donat a conèixer que els Mossos estaven investigant el presumpte gihadista detingut ahir a Rosa de Ter (Osona) perquè havien detectat el ‘perfil perillós’. Mossos va posar-ho en coneixement de l’Audiència espanyola, que va deixar el desenllaç de l’operació en mans de la policia espanyola.

[VilaWeb no és com els altres. Fer un diari compromès i de qualitat té un cost alt i només amb el vostre suport econòmic podrem continuar creixent. Cliqueu aquí.]