Des del 19 d’abril totes les publicacions de l’IVAM estan a l’abast d’un clic en el web de la institució. L’Institut Valencià d’Art Modern ho ha fet coincidir amb les celebracions entorn del Dia Internacional del Llibre.

S’han posat a la venda més de 400 volums editats al llarg dels 30 anys de vida de l’IVAM. S’hi poden trobar obres descatalogades i publicacions difícils de reeditar. Entre les obres exposades es troba el catàleg d’Alfaro publicat en 1991 o l’última publicació de l’IVAM, el catàleg de l’exposició ‘Temps Convulsos’, que es pot visitar fins a l’abril de l’any que ve.

A la botiga hi ha des d’ofertes per menys de 3 euros, com ‘Ramón Dachs. Escritura geométrica, escritura fractal’ o ‘José M.ª Báez’, fins a l’obra de Julio González recollida en el catàleg, que ascendeix a 260 euros.

Des que es va crear en 1989, l’IVAM disposa d’un servei de publicacions que s’encarrega de tot el procés de producció dels materials que generen les exposicions i les activitats de la institució; des de la creació, el disseny i la producció fins a la comercialització, el control de distribució i l’emmagatzematge.

L’IVAM participarà en la Fira del Llibre de València, on exposarà els seus fons. S’hi podran adquirir obres molt demandes com ara ‘A contratiempo. Medio siglo de artistas valencianas 1929-1980’, publicació que recull textos de José Miguel G. Cortés, Isabel Tejeda i María Jesús Folch, entre altres, editat l’any passat i que reuneix obres d’artistes com ara Amparo Segarra, Jacinta Gil, Juana Francés, Ana Peters, Monika Buch, Isabel Oliver, Ángela García Codoñer, Cristina Grau, Victòria Civera, Soledad Sevilla o Cecilia Bartolomé.

Un altre exemple en seria el catàleg de ‘Joan Miró, ordre i desordre’, un dels referents de les primeres avantguardes del segle XX.

Per a VilaWeb el vostre suport ho és tot

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Som un mitjà que demostra que el periodisme és un combat diari per millorar la societat i que està disposat sempre a prendre qualsevol risc per a complir aquest objectiu. Amb rigor, amb qualitat i amb passió. Sense reserves.

Per a vosaltres fer-vos subscriptor és un esforç petit, però creieu-nos quan us diem que per a nosaltres el vostre suport ho és tot.

Vicent Partal
Director de VilaWeb