Bombers de Barcelona

Nou persones han resultat ferides en un incendi al barri de la Barceloneta, concretament al carrer de la Marina número 27. Els afectats han estat traslladats a l’hospital. Quatre estan en estat greu, dos per cremades i dos per haver inhalat fum. Entre els ferits hi ha dues persones més que presenten cremades.A més, el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès sis persones més, però els ha donat l’alta al mateix lloc dels fets.

El foc ha començat de matinada en un edifici, que no ha patit danys estructurals. Els Bombers de Barcelona han rebut l’avís cap a les 4.30 hores i hi han enviat dotze dotacions. El foc ha quedat extingit poc després de les cinc. Els veïns evacuats no han pogut tornar de moment a casa perquè no tenen serveis.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb