L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha donat avui un milió d’euros a la Fundació Àngel Soler Daniel per a l’adquisició i l’aprovisionament de material sanitari davant l’emergència de la pandèmia de la Covid-19.

La campanya de donacions, impulsada pel Col·legi de Metges de Barcelona i gestionada a través de la fundació, tenia 33.000 euros recaptats fins ara, segons que ha informat el col·legi en un comunicat.

A més de recaptar per a la compra de material, la campanya també és per a poder finançar la producció alternativa –a través de la impressió 3-D– de respiradores artificials i altres elements de protecció per al personal sanitari.

Les donacions es poden fer en el següent compte corrent: ES66 0182 4383 9002 0185 8057

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb