BARCELONA, 9 (EUROPA PRESS)

GFT, companyia tecnològica especialitzada en el sector de serveis financers, ha signat un acord de col·laboració de cinc anys amb Sabis, empresa de tecnologies de la informació del grup Banc Sabadell, per un valor de 80 milions d’euros a Espanya.

Segons ha informat aquest dilluns GFT en un comunicat, aquesta aliança inclou tant una àmplia gamma de serveis en el marc de l’estratègia de digitalització del banc com la gestió de les aplicacions de Solvia, la divisió immobiliària de l’entitat.

La col·laboració entre Banc Sabadell i GFT es remunta al 2001 i un dels projectes més recents ha estat la integració de TSB Bank Group.

VilaWeb necessita el vostre suport

El dret d'informació és indiscutible i, en dies com aquests que vivim, que tothom hi pugui tenir accés és més necessari que mai. A VilaWeb treballem de sempre per donar la millor informació possible amb accés lliure, sense barreres de pagament. Simplement demanem als qui pugueu i vulgueu pagar que ens ajudeu fent-vos-en subscriptors, per poder garantir la continuïtat i la independència del diari.

Trobareu més informació sobre les subscripcions en aquesta pàgina.

 

Vicent Partal
Director de VilaWeb