Futbol/Rio.- El Brasil de Neymar no pot amb l’Iraq

• La selecció del Brasil va sumar el seu segon empat sense gols en dos partits després de xocar aquest diumenge amb l'Iraq en el Grup A dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en una trobada que deixa en mans de l'última jornada el pas de l'amfitriona.

08.08.2016 - 11:06

MADRID, 8 (EUROPA PRESS)

La selecció del Brasil va sumar el seu segon empat sense gols en dos partits després de xocar aquest diumenge amb l’Iraq en el Grup A dels Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, en una trobada que deixa en mans de l’última jornada el pas de l’amfitriona.

El combinat iraquià va vendre cara la seva pell, gaudint d’ocasions i tallant sense pudor la intenció rival. El Brasil, un altre cop sense ritme com l’estrena davant de Sud-àfrica, no va trobar la manera de superar el dur plantejament iraquià. L’Iraq fins i tot va gaudir de la millor ocasió de la primera meitat, un remat de cap al pal d’Abdulraheem.

Sense punteria, els de Rogério Micale van entrar en el joc brusc, trasbalsats i amb poc futbol. Neymar i Gabriel Jesus van tenir les millors opcions, i va ser en els set minuts d’afegit que el Brasil va acariciar el gol i va demanar un penal del porter rival.

El Brasil es queda amb dos punts, els mateixos que l’Iraq, mentre que Dinamarca, que es va imposar (1-0) a Sud-àfrica és líder del Grup A. L’amfitriona haurà de millorar davant dels danesos per no consumar la tragèdia brasilera en els seus Jocs i superar els quarts de final.