De fet ja fa dies que us en parlem, però no podia ser més oportú poder-ho fer especialment en el programa més proper a Tos Sants i al Dia de Difunts i, precisament, la setmana en que no podem comptar amb l’Amadeu perquè està donant la volta al país presentant-lo: Girona, Barcelona, Reus, Mallorca, televisions, ràdios, etc.

Els del FES TA FESTA vam estar presents a una d’aquestes presentacions, la que va tenir lloc dilluns passat a La Violeta, del barceloní barri de Gràcia, i us ho explicarem. El llibre en qüestió es titula FINS AQUÍ HEM ARRIBAT i a banda d’uns molt interessants continguts sobre la mort i, com diu el sosts-títol, de Què fem i com celebrem el darrer adéu, compta amb un pròleg del Sr. Marcel·lí Virgili. En definitiva, una altre gran encert per la Col·leció L’ERMITÀ de l’Editorial Morera, amb en Norbert Tomàs al front. Felicitats.

Però és clar que us parlarem de moltes altres coses. Amb l’ajuda durant tot el programa del senyor Joan Serra, us parlarem de la ja celebrada V Trobada Bastonera del Vallès a Terrassa o l’Aplec de Les Roquetes, i d’alguns actes que tindran lloc el present cap de setmana com la Festa del Flabiol o la capvuitada de l’aplec de Tardor roquetenc que tindrà lloc aquest diumenge dia 4, amb ballada doble matinal i concert a quatre cobles al Palau de la Música a la tarda.

Llegir més i escoltar el programa…

Ajudeu VilaWeb, fent-vos subscriptors

Si podeu llegir VilaWeb és perquè milers de persones en són subscriptors i fan possible que la feina de la redacció arribe a les vostres pantalles.

Vosaltres podeu unir-vos-hi també i fer, amb el vostre compromís, que aquest diari siga més lliure i independent encara. Perquè és molt difícil de sostenir un esforç editorial del nivell de VilaWeb, únicament amb la publicitat.

Vicent Partal
Director de VilaWeb